e-Shop

Calitatea și mediul

Calitatea este crucială pentru asigurarea succesului. Numai aceia care sunt convinși de calitatea produselor și a serviciilor iși pot menține clienții mulţumiti. Prin utilizarea produselor noastre în aplicațiile dumneavoastră, vă puteți baza pe calitatea noastră. Vă putem garanta aceasta.

service qualitaetssicherung MG 0895

Certificările asigură standardele
Certificarea garantează respectarea standardelor pentru produse și servicii. Pentru liniştea dumneavoastră am certificat produsele noastre prin mai multe instituţii internaţionale.

 

Managementul calităţii şi DIN EN ISO 9001
Managementul nostru de calitate are ca scop optimizarea  și dezvoltarea  proceselor de producţie şi a fluxului informaţiilor. În acest sens, calitatea materiei prime,, a produselor și serviciilor  este monitorizată continuu. Subiecte cum ar fi comunicarea, dezvoltarea de soluții, satisfacția clienților și motivarea angajaților sunt  de asemenea, parte din domeniul de aplicare al analizei. De asemea standardizarea afacerilor și a proceselor de lucru   și standardele pentru produse și servicii reprezintă un punct important. U.I.  Lapp GmbH, compania de vânzări a grupului Lapp a fost certificată conform managementului calităţii  DIN EN ISO 9001:2000 încă din 1994.

 

Certificare KTA 1401
Acest standard reglementează organizația pentru asigurarea calității produselor în domeniul producerii energiei nucleare.

 

Certificare ATEX
Certificarea "Atmosphère explosible", sau ATEX pe scurt, este constituită din următoarele două directive europene: directiva 94/9/EC pentru echipamente ATEX și directiva 99/92/EC pentru medii de lucru. Directiva are ca scop protejarea celor ce lucrează în medii cu pericol de explozie. Această directivă constă în câteva cerinţe cheie construite în jurul sistemului de calitate ISO 9001 şi a unor elemente de securitate la care producătorii trebuie să se alinieze. Incepând cu iunie 2003, în Germania pot fi folosite în zonele cu pericol de explozie doar acele produse care îndeplinesc cerinţe ATEX 84/9/EC. Mai mult, aceste cerinţe s-au transformat într-o lege cu caracter naţional  Explosion Control Act (Explosionsschutzverordnung.
Produsele noastre sunt certificate ATEX.

 

Inspecţia materiei prime


Pe lângă standardele oficiale şi certificările pe care le considerăm deosebit de importante, acordăm o atenţie deosebită tuturor aspectelor care vor conduce la satisfacţia garantată a partenerilor nostri.
Ca un lider mondial în soluţii pentru cabluri şi accesorii ne asigurăm ca toate materile prime introduse în procesul nostru de calitate respectă cele mai înalte standarde de calitate. Materia primă este inspectată de către noi folosind cele mai înalte tehnologii disponibile, folosind un set de proceduri bine definite şi gândite. Bunurile care nu respectă exact cerinţele noastre sunt blocate până la finalizarea completă a inspecţiei.

 

Certificări suplimentare
În cazul în care aveţi nevoie de teste şi certificări suplimentare conform cu cerinţele dumneavoastră, noi suntem gata să le efectuăm. Contra unei sume modice noi vom executa testele solicitate de dumneavoastră şi vă vom emite un certificat corespunzător.

Contract de calitate particularizat pentru dumneavoastră

Aceste contracte , semnate cu mulţi dintre clienţii nostri, şi-au dovedit valoarea. Un asemenea contract specifică exact care sunt măsurile suplimentare de calitate pe care le luăm pentru dumneavoastră. Aceste contracte sunt valabile pe întreaga durată de producere a produsului, de la procesul efectiv de producţie până la aplicaţia dumneavoastră.
Suntem încântaţi să semnăm un contract de calitate cu dumneavoastră.