e-Shop

Servicii logistice Lapp

Cui ii place sa astepte un produs, serviciu sau solutie in ziua de astazi? Noi nu o sa te lasam sa astepti intrucat livram foarte repede.

Servicii logistice Lapp

Prin intermediul centrelor logistice hi-tech ale Lapp Group și cu ajutorul echipei dedicate proiectului dvs, asiguram livrarea comenzii, de cele mai multe ori in mai puțin de 24 de ore, judecand dupa natura comenzii și stocul existent. Produsele din stocul Lapp Romania ajung la dvs. in maxim 24 de ore lucratoare dupa plasarea comenzii.

Servicii logistice premium pentru livrare rapida

Centrele moderne de logistica din Stuttgart, Freiberg și Hannover ofera servicii de livrare rapida in 48 de ore. Acest serviciu este disponibil nu numai in Germania, dar și in Europa: Benelux, Marea Britanie, Franța, Italia, Austria etc. Ca si companie Lapp Group, avem in fiecare an peste 750.000 de loturi, numai in Stuttgart. De asemenea, produsele care se afla in depozitul Lapp Kabel Romania vor fi livrate in maxim 24 de ore lucratoare.

Centru logistic impresionant la Ludwigsburg

Centrul de logistica din Ludwigsburg (Germania) cuprinde trei sali care acopera un total de 30.000 m², echivalentul unui spatiu mai mare de patru terenuri de fotbal. Fatada de 270 m lungime si de 11 m este punctata de 30 de rampa pentru incarcarea si descarcarea marfurilor spre si de la camioane. Constructia centrului a fost realizata in conformitate cu cele mai recente orientari privind eficienta energetica.

Un sistem fotovoltaic a fost instalat pe acoperis, iar pe an acesta genereaza 1000 MWh de energie si reduce emisiile anuale de CO2 cu aproximativ 650 de tone. In comparatie cu locatiile anterioare, capacitatea de stocare a crescut de la aproximativ 70.000 la peste 90.000 de tobe de cablu cu cabluri de conectare si control ÖLFLEX® si cabluri de date UNITRONIC®.

Servicii logistice Lapp

Tehnologie inovativa

In una dintre sali, capacitatea de stocare este de pana la 74.000 de butoaie de cablu cu diametre de 400 pana la 800 milimetri. Acestea sunt transportate pe rafturi pe deplin automat printr-o banda transportoare de 700 m datorita Lapp care a proiectat doua inovatii brevetate de Lapp:


• Gripperii speciali cunoscuti sub denumirea de "prasitoare de mandrina" se misca in gaura centrala a tamburului de cablu, unde se intind si efectueaza o actiune de ridicare. Intr-o ora, un grappler primeste cel putin 60 de tamburi care cantaresc pana la 400 de kilograme. Acest lucru evita tipul de deteriorare care apare uneori atunci cand transportati tamburi mici folosind motostivuitoare.

• Un palet special fabricat din plastic permite tamburilor sa fie intotdeauna pozitionati cu precizie. Acest lucru face posibila automatizarea tuturor proceselor de manipulare din centrul nostru de servicii si logistica, ceea ce scurteaza timpul de procesare si creste calitatea.

Servicii logistice Lapp

Cum functioneaza?

Automatizare completa - este ceea ce descrie acest centru. Chiar si alocarea de elemente din depozit este automata, datorita fasciculelor luminoase si tehnologiei RFID.
Masinile de depozitare si de recuperare stocheaza tamburi, care sunt pozitionati pe paleti de sistem, si ii recupereaza atunci cand este trimisa o comanda de client. Sistemele de transport fara sofer de ultima generatie, echipate cu un dispozitiv de navigatie automata, transporta tamburii de cablu la sectia de dimensionare sau transportarea tamburilor fracturati inapoi in zona transportoarelor. Sistemele de transport fara sofer se orienteaza cu ajutorul unui scanner, gasindu-si drumul fara a fi nevoie de marcaje pe podea sau oglinzi pentru a-si ajuta vederea.

Transport ultra-modern, personalizat

In alta hala, produsele sunt taiate in lungime, ambalate si etichetate conform cerintelor clientului. Aproape 600 de inele personalizate pot fi pregatite pentru expediere la fiecare ora.

Avantaje

Toate aceste tehnologii inovatoare combinate cu serviciile noastre aduc multe avantaje pentru dvs., clientii nostri:
• Deoarece am reusit sa combinam mai multe locatii de stocare, timpul de livrare a fost redus, mai ales cand vine vorba de comenzi care includ un numar de articole diferite.

• Acum, cand tobele de cablu sunt concentrate in Ludwigsburg, exista loc de servicii suplimentare la sediul companiei din Stuttgart, unde putem implementa si cereri de personalizare. De exemplu, cream seturi si kituri personalizate de cabluri.


• Concentrarea cablurilor intr-o zona elimina nevoia de multe calatorii intre depozitele companiei, estimand cu 750 de calatorii cu camionul mai putin, pe an. Acest fapt inseamna o reducere a emisiilor de CO2 de aproximativ 155 de tone pe an.

Servicii logistice Lapp

Cum livram?


Comenzile pre-taiate de cabluri primite pana la ora 12.30 vor fi livrate intr-o zi lucratoare (tinand cont de disponibilitatea stocului). Produsele pre-taiate comandate dupa ora 12.30 vor fi livrate o zi mai tarziu, comenzile conectorilor si a altor accesorii primite pana la ora 3.30 vor fi livrate in ziua urmatoare, iar cu o zi mai tarziu vom trimite comenzile dupa ora 15:30.

Programul de livrare rapida OLFLEX CONNECT

Pentru cablurile servo SIEMENS, Lapp Group a lansat noul program de livrare OLFLEX CONNECT, care asigura livrarea comenzilor primite pana la ora 12.00, in 72 de ore, in timp ce produsele stocate sunt livrate in aceeasi zi.

Servicii: mai mult decat livrarea coletului

Suntem convinsi ca serviciile de logistica inseamna mai mult decat livrarea coletului, fiind o multime de servicii si beneficii pentru un parteneriat pe termen lung.
De aceea, suntem capabili sa furnizam servicii logistice si tehnice individuale, cum ar fi livrari express in mai putin de 24 de ore, livrare dimineata, livrare speciala sau transport in avion. O retea stransa de centre logistice si consultanta premium oferita de profesionisti instruiti fac de fiecare data posibila livrarea fara probleme a comenzilor dvs.