e-Shop

Cariere

LevelUp with LAPP!

LAPP – pentru cele mai importante conexiuni!

LAPP este o companie germană, cu sediul în Stuttgart, înființată în 1959 de către Oskar Lapp și soția acestuia, Ursula Ida Lapp. Gândită ca un business de familie, a rămas la fel și astăzi, ajungând ca a treia generație a familiei să ducă mai departe moștenirea lăsată de Oskar Lapp și anume: ”Dacă trebuie inventat un lucru care face viața oamenilor mai ușoară, hai să-l inventăm.”

Cel mai revoluționar produs al nostru și cel care ne-a adus recunoașterea mondială este cablul de control cu conductori de diferite culori, OLFLEX, inventat de Oskar Lapp în 1957, acesta fiind și primul produs fabricat la scară industrială.

De la un număr de 30 angajați în primii ani de la înființare, astăzi grupul LAPP are o resursă umană de peste 4.500 de angajați care dezvoltă, produce și vinde peste 40.000 de produse și 8 branduri inovative.

Cu cele 20 de unități de producție, 43 de filiale internaționale și peste 100 de parteneri la nivel mondial, grupul LAPP este aproape de nevoile clienților săi, în toate colțurile lumii.

Soluțiile LAPP sunt utilizate la nivel mondial.

LAPP rămâne un business de familie. Cele 4 valori pe care Oskar Lapp le-a stabilit încă de la început reprezintă busola după care ne orientăm și astăzi în cultura noastră internă organizațională. Aceste valori sunt: Orientarea către client, Orientarea către succes, Inovația și Mediul familial.

Conexiunile sunt foarte importante pentru noi!
De aceea suntem în permanență deschiși unei noi colaborări.
Dacă crezi că te regăsești în valorile companiei și îți dorești să te dezvolți într-un grup internațional, așteptăm să ne trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție, în formate comune.

Suntem bucuroși să-ți primim aplicația!