e-Shop

LAPP prezintă cel mai nou încărcător pentru mașini electrice - MOBILITY DOCK

LAPP prezintă cel mai nou încărcător pentru mașini electrice - MOBILITY DOCK

Din aprilie, încărcarea mașinilor electrice devine și mai ușoară!
LAPP Mobility prezintă MOBILITY DOCK, charger-ul care, încă de la primele apariții la evenimentele de profil, a câștigat premii prestigioase pentru design (German Design Award) și pentru funcționalitate (EMOVE 360 Award), precum și o nominalizare la Premiul German pentru Inovație.

MOBILITY DOCK economisește spațiu și, împreună cu orice cablu tip 2, permite încărcarea unui vehicul de la prizele de uz casnic.

 

Stație mobilă de încărcare cu spațiu redus de depozitare

“MOBILITY DOCK are toate caracteristicile unei stații mobile și, în același timp, ocupă mai puțin spațiu de depozitare, în porbagaj”, spune Frank Hubbert, Managing Director, LAPP Mobility GmbH.

Comunicarea dintre MOBILITY DOCK și vehicul are loc printr-un dispozitiv de control integrat în încărcător, care setează curentul de încărcare până la maximum 10A și, de asemenea, monitorizează întregul proces. Se asigură o putere de încărcare de până la maxim 2,3 kW , setarea făcându-se automat. Dispozitivul este prevăzut cu sistem de monitorizare a temperaturii sale și temperatura la priza Schuko. Dacă se detectează o temperatură crescută pe conectorul de alimentare, încărcătorul reglează automat puterea de încărcare pentru a preveni supraîncălzirea.

O altă funcție de protecție pentru utilizator este monitorizarea conductorului de împământare, precum și detectarea erorilor de curent continuu și curent alternativ din încărcător. MOBILITY DOCK este conform CE, dezvoltat și testat în conformitate cu standardul IEC62752.

 

Ușor și sigur de manevrat

Pentru a începe procesul de încărcare, cablul de încărcare M3 este introdus în mufa de tip 2 a MOBILITY DOCK. Având cablul de încărcare conectat este cuplat la priza Schuko, și ...gata, începe procesul de încărcare.

Un LED arată starea dispozitivului. Toate componentele sunt complet stabile și fixate în siguranță. Dispozitivul este prevăzut cu un suport pentru prinderea pe peretele clădirii, care poate fi deblocat. Cablul de încărcare tip Mod 3 se blochează după conectare și poate fi decuplat printr-o manetă.

Datorită prizei de tip 2 integrată în carcasă, MOBILITY DOCK este compatibil cu standardul european al cablului de încărcare și, prin urmare, poate fi utilizat pe toate mașinile electrice și hibride din Europa. Carcasa MOBILITY DOCK este protejată împotriva apei (IP55) și este proiectată să reziste la căderea din orice poziție de la o înălțime de 1 m. MOBILITY DOCK este optimizat, având o greutate de aprox. 750g și o dimensiune de 255x135x105 mm. Dispozitivul poate fi depozitat în portbagaj sau în buzunarele laterale ale vehiculului, pentru a economisi spațiu. Capacul pentru priza de tip 2 protejează încărcătorul împotriva impurităților.

Pentru mai multe detalii, specialiștii noștri vă așteaptă la o discuție pe shop.lapp.ro sau www.lapp.ro