e-Shop

SILVYN® FG NM – tub de protectie etans

Tubul de protectie SILVYN® FG NM produs de Lapp are culoarea albastra, este fabricat din mase plastice speciale si are suprafetele interioare si exterioare foarte netede. Fabricat din materiale plastice special formulate, tubul de a fost aprobata de Food and Drug Administration (FDA). Mantaua exterioara a tubului de protectie este asadar ideala pentru echipamentele critice de productie in industria alimentara si cea farmaceutica.

Tubul SILVYN® FG NM este prevazut cu o spirala interioara din PVC dur, garantand flexibilitate maxima si stabilitate dimensionala. O alta caracteristica deosebita a tubului de protectie este usurinta spalarii depozitelor de murdarie de pe suprafata acestuia datorita rugozitatii extrem de mici a suprafetei. Produsul are o propagare redusa a focului.

 

Proiectata special de LAPP pentru industria alimentara, aceasta familie de tuburi de protectie poate fi recomandata in special pentru protectia cablurilor in productia si prelucrarea produselor lactate si din carne, precum si pentru utilizarea in echipamentele de ambalare a produselor alimentare.

 

SILVYN® FG NM ofera rezistenta chimica buna si garanteaza o fiabilitate maxima. In plus fata de aprobarea FDA, tubul de protectie SILVYN® FG NM a fost de asemenea certificat de ECOLAB®, prin urmare indeplineste standardele industriale in procesele profesionale de curatare si dezinfectie.

 

Sfat: Impreuna cu piese de blocare SILVYN® HYGIENIC, LAPP ofera solutia ideala pentru zonele de productie in care sunt impuse standarde igienico-sanitare inalte.

 

Informatii suplimentare despre SILVYN® FG NM si alte solutii inovatoare pentru industria alimentara si a bauturilor la www.lappkabel.ro