e-Shop

Târgul de la Hanovra 2016

Barack Obama și Cancelarul German Angela Merkel au vizitat standul Lapp la Târgul de la Hanovra.

Târgul de la Hanovra 2016

Lapp Group, compania cu sediul central în Stuttgart, a primit vizite la Târgul de la Hanovra din partea unor persoane foarte importante precum Președintele SUA și Cancelarul German Angela Merkel, care au învățat despre noile inovații ale afacerii familiei Swabian.

Una dintre atracții a constituit-o robotul care juca baschet, fabricat de Comau - client Lapp, prin încorporarea unor cabluri foarte flexibile Lapp.

Cablurile ÖLFLEX® ROBOT, care sunt încorporate în mâna robotului trebuie sa asigure o mișcare precisă și rapidă la torsiuni pronunțate, la raze de îndoire strâmpte și accelerație ridicată. „Într-o viață de robot înseamnă că aceste cabluri vor fi învârtite de 15 mililioane de ori, la peste 1400 grade în jurul propriei axe”, a explicat președintele companiei Andreas Lapp.” În mod normal, un cablu nu poate rezista la genul acesta de mișcare, dar inginerii noștri au facut acest lucru posibil. În acest fel Comau poate acorda 8 ani de garanție roboților pe care îi fabrică.

Dincolo de această soluție special oferită de Comau, Lapp oferă tot felul de soluții de cablare pentru roboți și în acest context “Internet of Things” devine din ce în ce mai important.
Andreas Lapp a prezentat de asemenea Președintelui și Cancelarului un set de date și cabluri de forță pentru roboți.

“Internet of Things” înseamnă că roboții și alte mașinării trebuie să fie intens conectate. Volumul mare de date și cerințele mecanice complexe sunt extrem de crescute pentru cabluri. De exemplu, ETHERLINE® TORSION Cat.6A poate transmite până la 10 Gigabits de date pe secundă, chiar și sub o torsiune permanentă. “Numai Lapp poate furniza o soluție completă, fiind lider la nivel mondial în acest domeniu”, a declarat mândru Andreas Lapp.

Andreas Lapp și-a acompaniat oaspeții pe “Covorul Roșu cu produsele noi, speciale, ale companiei”, alături de actori costumați în Marlyn Monroe și Charlie Chaplin. “Sunt impresionată cum o afacere de familie, precum Lapp a avut un succes international”, a spus Cancelarul Merkel. Președintele Obama a adăugat: “Lapp este un excelent exemplu pentru afacerile din SUA.”

În conversația cu Președintele Obama, Andreas Lapp a subliniat importanța Lapp Group pe piața din SUA: “În SUA am experimentat recent o creștere cu mai mult de 20% a afacerii.” Importanța pieței este dată și de faptul că una din parțile cheie Lapp la Târgul de la Hanovra a constituit-o produsele certificate UL, în special pentru piața din America de Nord.

Despre Lapp Group:
Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este un furnizor important de soluții integrate și produse de mărci consecrate în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Lapp Group include cabluri standard și foarte flexibile, conductori industriali și presetupe, soluții sistem personalizate, tehnologie de automatizare și soluții robot pentru indistria 4.0 și fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală Lapp Group este cea a mașinăriilor industriale și sectorul fabricilor. Alte piețe importante sunt industria alimentară, industria energetică, sectoarele mobile și științifice.

Lapp Group a rămas o afacere de familie de când a fost fondata în 1959. În anul fiscal 2014/15, a generat un venit consolidat de 886 milioane de euro. Lapp deține aproximativ 3,300 angajați în lumea întreagă, 17 fabrici și 39 companii de distribuție. De asemenea lucrează cu peste 100 de companii partenere în alte țări.

Cum i-au întâmpinat live Andreas Lapp şi Siegbert Lapp pe Barack Obama şi Angela Merkel