e-Shop

Gama de cabluri preasamblate

ÖLFLEX® CONNECT

Lapp Group extinde gama de cabluri preasamblate: de la furnizor de componente la furnizor de sisteme

Când oamenii se gândesc la Lapp, ei asociază denumirea cu cabluri, presetupe și conectori de calitate excelentă. Cu siguranță acest lucru este adevărat, dar de fapt oferta companiei merge mult mai departe de atât. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Grupul Lapp a dezvoltat o expertiză în domeniul cablurilor preasamblate pentru un număr mare de locații - inclusiv pe site-ul din Stuttgart Lapp Systems GmbH și Lapp Group. Cum compania iși extinde în continuu cunoștințele sale din industrie, este acum în măsură să îndeplinească chiar și cerințe complexe.

Sub denumirea ÖLFLEX® CONNECT, Lapp extinde aceste activitați și standardizează toate activitațile de preasamblare la nivel global, inclusiv consultanță. Pentru acest scop, compania și-a extins producția corespunzator și capacitățile de preasamblare în America, Europa și Asia. Ca rezultat numarul site-urilor a crescut de la 5 in 2015 la 12 în 2016. Aceasta înseamnă că Lapp deține o poziție și mai bună pe piața mondială de cabluri preasamblate în conformitate cu cerințele consumatorilor. Clienții beneficiază de soluții customizate, de bună calitate datorită interaciunii optime între toate componentele și consultanței expert online.

Georg Stawowy, membru al Bordului Director si CTO al Lapp Holding AG explicat: nimeni nu cunoaște produsele Lapp mai bine ca noi, de la selecția celui mai calitativ fir de cupru și granulare pentru inveliș, până la testarea seriilor de produse. Mai departe putem alege componentele potrivite astfel încât să fie combinate într-un sistem și să asigure sigurață operațională. Facem acest lucru la nivel global, cu contacte locale pentru a dispune de cunoștiințele locale.

ÖLFLEX® CONNECT se referă la urmatoarele:

• ÖLFLEX® CONNECT CABLES – cabluri preasamblate clasice, adică cablurile pentru care Lapp își asumă controlul de a fi tăiate la o anumită lungime, marcate, dezizolate și conectate la conectori – în design standardizat sau conform cerințelor individuale ale clienților.

• ÖLFLEX® CONNECT SERVO – ansamblu de cabluri servo. La Târgul de la Hanovra în 2015, Lapp a prezentat un preansamblu inovativ pentru cablurile de control în concordanță cu standardul Siemens, care beneficia de conexiune semi-automată a cablurilor și conductorilor,furnizând avantaje calitative și testare. Lapp furnizează de asemenea acest ansamblu pentru cablurile de control industriale, pentru 2 standarde planificate in cadrul Târgului de la Hanovra 2016.

• ÖLFLEX® CONNECT CHAIN – ansambluri de lanț portcablu. În acest context Lapp îsi asumă controlul integrarii cablurilor în lanțul portcablu. La cerere, Lapp va efectua ansamblul pornind de la premisele clientului.. Soluțiile complexe sunt posibile din acest punct de vedere – de exemplu lanțurile portcablu din oțel, echipate complet, care cântaresc mai multe tone sunt folosite într-o gamă largă de industrii. Indiferent de gama de produse pe care o aleg clienții Lapp, întotdeauna beneficiază de ansamble furnizate de o singură sursă, livrate la timp la cea mai înaltă calitate, chiar și în cazul cerințelor complexe.

Matthias Kirchherr, Lapp Group CSO pentru America Latină și EMEA, afirma "Suntem profesionisti pentru soluții de conectivitate cu disponibilitate în întreaga lume. Adițional aplicăm cunoșțiințele pe care le avem și aprobările de la producători și asociații industriale in multe industrii precum roboticaă și industria alimentară.

Sub denumirea ÖLFLEX® CONNECT, Lapp își extinde acum activitățile ca și producător de cabluri preasamblate și leagă toate activitățile sale globale, inclusiv consultanța.

Lapp Group a rămas o afacere de familie încă din anul 1959, când a fost înființată. În anul financiar 2013/14 a generat venituri consolidate de 820 mil EUR. Lapp are 3.200 angajați in întreaga lume, are 18 fabrici și 40 de companii de distribuție, lucrând in cooperare cu 100 reprezentanți străini.