e-Shop

White paper "Produse agrementate NFPA 79"

Standardul NFPA 79 referitor la prevenirea incendiilor stipuleaza setul de reguli care trebuie respectate pentru echipamentul electrotehnic care poate fi folosit in SUA şi Canada. Unele dintre produsele noastre sunt certificate conform NFPA 79.

service wissenscenter nfpa79 Titelbild Ampel

In primul rind siguranta – progresul are nevoie de produse certificate

 

Standardele NFPA (National Fire Protection Association – Asociatia Nationala pentru Protectia Contra Incendiului)  se aplica tuturor aplicatiilor si masinariilor care trebuie sa fie instalate in SUA sau Canada. Conformarea cu aceste standarde este certificata de laboratoare acreditate.

Componentele utilizate in instalatiile electrice de orice natura, de exemplu cablurile, presetupele sau conectorii sunt acceptate doar daca au trecut testele efectuate de laboratoarele acreditate. Dupa ce au trecut aceste teste, aceste produse primesc o marcare de conformitate care demonstreaza ca indeplinesc cerintele standardelor NFPA.


Cand in realizarea unor dulapuri electrice sau in cablarea unor instalatii sunt folosite produse certificate, procesul de aprobare al intregii instalatii este mult mai rapid si implica costuri mult mai reduse. O parte din produsele Grupului Lapp din categoria cablurilor, conductorilor, presetupelor sau conectorilor sunt certificate pentru piata SUA si Canada, pe langa certificarile aferente pietei europene.

Astfel aceste produse se pot folosi oriunde in lume. 

White paper "Produse agrementate NFPA 79 Editia 2015"

Va rugam sa introduceti datele dvs. de contact aici pentru a descarca documentatia.