e-Shop

Succesul consta in alegerea corecta a partenerului de afaceri. Ai incredere in LAPP

Ai incredere in LAPP2

Auzim deseori ca intre afaceri si coborarea in rapel exista multe asemanari: in primul rand, relatia partenerilor se bazeaza pe respect, incredere si fiabilitate - la fel ca intr-un tur montan. Rapelul este o operatiune periculoasa, deoarece depindeti in intregime de integritatea ancorei pe care o montati. Atat dvs cat si partenerul dvs experimentati intunericul sau ploaia, in timp ce posibilitatea unor caderi de pietre creste riscurile si mai mult. Din aceste motive, coborarea in rapel trebuie planificata cu atentie, luand in considerare toti factorii care pot afecta siguranta intregii echipe.

La fel este si in afaceri: de cate ori apare un proiect, exista sute de riscuri si posibilitati de esecuri ce pot aparea. Trebuie sa planificati cu atentie fiecare pas si sa tineti cont de toate scenariile posibile. Prin urmare, alegerea partenerului potrivit - ancora dvs. - este esentiala. Partenerul, care vine cu cele mai bune produse, servicii si sfaturi, va diminua riscurile si va creste valoarea proiectului dumneavoastra.

In functie de modul in care alegem partenerul nostru de afaceri, punem bazele succesului, indiferent daca vorbim despre o intreprindere mica sau o companie multinationala.

Este mai mult decat esential sa alegeti persoanele potrivite cu care sa lucrati. Modul in care partenerii dvs. se ocupa de situatii diferite, astfel incat rezultatele sa fie eficiente, influenteaza de asemenea afacerea dvs. Relatiile adevarate ale partenerilor se bazeaza pe incredere, respect reciproc, onestitate si abilitatea de a asculta opinia altora. Succesul unuia dintre parteneri este intotdeauna si succesul celuilalt partener.

Cu noi - LAPP Romania – aveti parte de cea mai buna solutie implementata in proiectul dvs. Va punem la dispozitie peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 3770 de angajati in intreaga lume - portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs. Indiferent daca vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau pesteri subacvatice, instalatii de biogaz sau evenimente sportive, in gheata sau zapada, in aplicatii de peste tot din lume se gasesc cabluri si conectori industriali LAPP. Va furnizam expertiza tehnica specializata, local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor dvs.

Nu conteaza daca pe e-mail, telefon sau chat online- suntem intotdeauna disponibili, la fel ca si expertul nostru digital – configuratorul de produse LAPP - o aplicatie online, care va ajuta sa salvati timp si energie atunci cand cautati produsul potrivit.
Peste 40.000 de produse standard formeaza baza in configuratoarele de produse LAPP, cread posibilitatea unui numar infinit de solutii. Folosind criteriile existente, puteti gasi cabluri, presetupe, conectori sau conductori in doar cateva secunde. Aplicatia este disponibila atat pe website, cat si pe tableta si telefonul mobil.

Alegerea produsului potrivit este simpla si rapida cu LAPP!

 

Regulamentul campaniei este disponibil, aici.