e-Shop

Primele presetupe fără plumb, de pe piață

Să ne gândim de astăzi la ce va fi MÂINE – echipează-te pentru viitor cu soluția noastră de sigilare fără plumb, SKINTOP®

LAPP Content-SKINTOP Buehnenbild EN

De ce presetupe fără plumb? Ne place INOVAȚIA și considerăm că este foarte important ca una dintre preocupările generale ale companiilor să fie folosirea produselor sustenabile. LAPP te ajută să fii pregătit pentru viitor. Am dezvoltat produse sustenabile înainte ca această caracteristică să devină o obligativitate reglementată de lege,  pentru că ne pasă.

Începând cu luna august, veți găsi în portofoliul LAPP, primele presetupe, de pe piață, FĂRĂ PLUMB.

Vă punem la dispoziție produsele testate SKINTOP® și SKINDICHT®, care vor putea fi identificate prin prezența literelor LF la finalul numărului de articol corespunzător.

 

Presetupe SKINTOP®, fără plumb

SKINTOP MS-M20x1 5 LF

SKINTOP® MS-M:Prima alegere pentru aplicații din zone în care stabilitatea mecanică și chimică sunt critice, are o gamă de strângere mare și variabilă.

SKINTOP® MS-SC-M: Prezintă rezistență de contact redusă cu ecranul și asigură o protecție EMC optimă

SKINDICHT® SM-M: Accesoriile perfecte pentru presetupele SKINTOP® 

Toate versiunile sunt disponiblile în dimensiuni de M12 până la M63. Literele LF de la finalul numărului articolului indică faptul că produseul nu conține plumb. Vom introduce în curând și alte soluții de conexiune fără plumb.

Vezi produsele noastre SKINTOP® și SKINDICHT®în magazinul online

Materiale sustenabile – aceeași calitate

Portofoliul de produse care nu conțin plumb vă permite să  aveți un produs sustenabil și performant, pregătit pentru viitor.

Specialiștii noștri au petrecut ultimele luni testând diferite aliaje fără plumb pentru a identifica cel mai potrivit material.

Presetupele LAPP fără plumb au aceleași proprietăți mecanice și rezistență la coroziune precum și EMC.

De asemenea, respectă protecția IP68 confirmată la numeroase teste efectuate în laboratoarele proprii și de către organizațiile externe.

Pregătiți pentru viitor

Ne-am decis să ne gândim deja la viitor și să ne sprijinim partenerii cu soluții de conexiune care să fie pregătite și pentru viitor.

Ai o întrebare despre produsele noastre care nu au plumb în componență sau dorești un sfat legat de utilizarea presetupelor pentru proiectul tău?

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție!