e-Shop

Industrial Communication

Soluții fiabile pentru conectarea industrială la viitor

buehne ic 1500 x 750 v12

Ce înseamnă Industrial Communication? 
Pe scurt, cheia spre o competiție în viitor!

Digitalizarea reprezintă principala preocupare a antreprenorilor. Revoluția industrială înseamnă, în primul rând, interconectare între utilaje prin rețelele de date.

În mediul industrial, care nu este unul tocmai ușor, alegerea produselor corecte este foarte importantă, te ajută să creezi un sistem eficient. Acest lucru este posibil printr-o automatizare performantă care implică utilizarea de cabluri, switch-uri și controlere de trafic de calitate.

LAPP oferă soluții Smart pentru comunicarea industrială, totul dintr-o singură sursă!

Vă propunem soluții fiabile în implementarea unei rețele de date pregătită să transmită un volum mare de informații. Știm cu toții că, cu atât mai mult în mediul industrial, nu este loc pentru nicio verigă slabă. O singură componentă neperformantă poate provoca pierderi imense.

Preocupați în permanență de tehnologiile moderne, specialiștii LAPP dezvoltă cele mai bune produse de conectare potrivite chiar și pentru condițiile aspre din mediul industrial și, ne referim aici atât la solicitările chimice, mecanice, până la cele termice.

Soluții LAPP pentru Industrial Communication

Oferim soluții complete pentru fabrici, mașini și șisteme. Produsele noastre sunt optimizate și rezistente astfel încât, atunci când folosiți LAPP în aplicații să aveți garanția că ele vor funcționa.

Avatajele colaborării cu LAPP pentru Industrial Communication:

Să începem cu protocolul!

Sistem Ethernet industrial sau tehnologia FieldBus?

Cu LAPP poți avea ce-i mai bun de la amândouă!

Ethernetul Industrial fiind o tehnologie mai nouă decât FieldBus-ul oferă o infrastructură foarte bună pentru rețeaua de date ajutând la o comunicare transparentă.

Tehnologia FieldBus este mai potrivită pentru conectarea dispozitivelor complexe la nivel de camp și control. Are costuri mai mici de implementare.

 

 

 

BrandDetalii
UNITRONIC® pentru cablurile de date de joasă frecvenţă,
ETHERLINE®pentru cablurile de date de înaltă frecvenţă, sisteme de transmitere date pentru tehnologia Ethernet
HITRONIC®sisteme de transmisie optică
EPIC® conectică industrială

Testează-ți cunoștințele cu LAPP e-training

IDC e-Learning

FII INFORMAT!

Parcurge cursurile despre Automatizare, Ethernet și tehnologia Field Bus din Industria 4,0 cu ajutorul platformei, LAPP e-trainings  

Detaliile dumneavoastra