e-Shop

Lapp Group este lider de piață la nivel global

Andreas Lapp

Andreas Lapp

În clasamentul făcut de Universitatea St. Gallen cu scopul de a găsi cea mai bună firmă din domeniul său de activare, compania Lapp Group a fost desemnată câștigătoarea categoriei “Soluții integrate pentru cabluri și tehnologie de conectare”. Competențele tehnologice, prezența internațională și  orientarea către client sunt criteriile care trebuiau a fi îndeplinite de către companiile care doreau să câștige categoria “Lider de piață la nivel mondial”.  Acesta este cel de-al treilea premiu de elită câștigat de producătorul de soluții pentru cablaj și conectare, în acest an. În vară, compania a ajuns pe lista TOP 100 companii de profil. Tot în anul 2016, Lapp a fost nominalizată “Compania care promovează valorile familiale” din Germania,  în cadrul evenimentului “Familii de Succes 2016”, organizat de către Ministerul German al Economiei și Energiei.

 

”Suntem încântați de aceste premii, pe care le vedem ca pe un stimulent pentru a continua proiectele începute, dar și de a fi în continuare inovativi. Faptul că Lapp Group a fost nominalizată ca lider de piață în soluții integrate de tehnologie de cablare ne arată că ne îndreptăm în direcția cea bună cu inițiativa ÖLFLEX CONNECT, ” a declarat Andreas Lapp, Președintele Lapp Holding AG.

 

“Lapp a fost recunoscut de Universitatea St. Gallen ca lider de piață mondial deoarece mai mult de 50% din vânzările noastre la nivel de grup sunt generate în afara pieței din Germania - care este unul dintre criteriile pentru acest premiu. Acest lucru demonstrează dezvoltarea globală cu succes a Grupului Lapp. Lapp Kabel România aduce o contribuție semnificativă la această poziție de lider deținută de către Grupul Lapp,” a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

 

 

 

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.

 

În prezent, compania numară 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.

 

 

 

 

Andreas Lapp, Președintele Lapp Holding AG
Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România