e-Shop

Conformitate și integritate

compliance

Conformitate și Integritate

Orientare către Client. Orientare către Familie. Inovare. Orientare către Succes. Aceaste valori reprezintă baza poveștii de succes a LAPP, fiind în același timp companie de familie și producător de top de soluții inovatoare de conectare.

LAPP își propune să fie o companie credibilă, onestă și transparentă, pentru care respectarea reglementărilor și conduita etică stau la baza tuturor activităților de afaceri.

Acestea sunt valorile pe care se bazează interacțiunea și schimburile noastre cu partenerii noștri de afaceri. Suntem pentru produse excelente, corectitudine, încredere și valori.

Managementul eficient al conformității este prioritatea noastră principală.

Conformitatea la LAPP

  • Pentru a proteja încrederea pe care partenerii noștri de afaceri, angajații și publicul ne-o acordă zilnic, am stabilit procese transparente și responsabilități clare în cultura noastră corporativă.
  • Doar prin acțiuni legitime și conduită etică ne putem asigura succesul în afaceri pe termen lung. La LAPP, definim conformitatea ca fiind conformitatea cu prevederile statutare, angajamentele asumate voluntar, regulile interne ale companiei și principiile etice.
  • Scopul Sistemului de Management al Conformității LAPP este de a asigura respectarea specificațiilor de conformitate și de a preveni abaterile sistematice. Codul nostru de conduită stabilește principii și măsuri fundamentale pentru un comportament integrat.
  • Filosofia și strategia corporativă a LAPP se bazează pe aceste principii. Acestea oferă Companiei LAPP, angajaților și partenerilor noștri de afaceri îndrumări și protecție.
  • Lucrăm la ancorarea acestor principii în toate activitățile noastre de afaceri, analizându-le și optimizându-le continuu. Drept urmare, rămânem fideli valorilor noastre.