e-Shop

Reciclarea cablurilor

Tehnologia şi ecologia merg mână în mână, această convingere conduce activitatea noastră. Noi luăm în serios responsabilităţile legate de protejarea mediului. Clienţii noştri pot beneficia de aceasta permiţând livrarea cablurilor într-o manieră prietenoasă cu mediul.

Reciclarea cablurilor

Este o activitate sustenabilă , iar noi oferim servicii de reciclare. Compania noastră parteneră care se ocupă de reciclarea cablurilor  poate să recupereze cablurile dumneavoastră vechi. Reciclarea acestora se va face prin respectarea tuturor normelor de mediu aflate în vigoare. O parte din materiale vor fi reciclate iar altele vor fi distruse.

Folosirea materialelor cu impact de mediu minimal


Cablurile şi accesoriile cuprinse în programele fără halogeni sunt mai sigur de utilizat şi au un impact de mediu mai redus în cazul unui incendiu sau în cazul reciclării.
Nici unul dintre  produsele noastre nu conţine azbest sau CFC. Evităm la maxim folosireaa stabilizatorilor pe bază de plumb

Inovaţii prietenoase cu mediul


Odată cu începerea programului  ÖLFLEX®  NATUR a devenit posibilă folosirea uleiurilor biodegradabile la construcţia cablurilor

Producţie sustenabilă prin tehnologii prietenoase cu mediul

Producţia noastră este gândită să reutilizeze materiile prime care în mod normal ar fi considerate pierderi. Toate acestea sunt reintegrate în procesul de fabricaţie al cablurilor. Inclusiv căldura pierdută în procesul tehnologic este recuperată prin sisteme de pompe de căldură.