e-Shop

Expertiza lanțului portcablu la îndemână

Catalogul Lapp ÖLFLEX CONNECT Chain oferă expertiză în lanțuri portcablu la îndemână

Catalogul Lapp ÖLFLEX CONNECT Chain oferă expertiză în lanțuri portcablu la îndemână

Cele mai bune cabluri merită cele mai bune lanțuri portcablu, iar Lapp Group oferă ambele soluții sub numele ÖLFLEX CONNECT Chain. Pentru a ajuta utilizatorii să configureze propriul sistem individual de lanț portcablu, Lapp Group a prezentat recent catalogul ÖLFLEX CONNECT Chain la târgul  SPS IPC. Acesta conține peste 350 de pagini cu informații de specialitate referitoare la lanțurile portcablu, împreună cu un ghid de 40 de pagini, un portofoliu complet de componente de marcă compatibile cu lanțurile portcablu și o gamă unică de servicii.

 

Totul de la un singur furnizor


"Catalogul ÖLFLEX CONNECT Chain conține un ghid detaliat, cu opt trepte care face ușor pentru utilizatori să planifice și să configureze asamblarea lanțurilor portcablu specifice," a declarat George Stawowy, Director tehnic.
Accentul este pus întotdeauna pe soluția dorită de client. Clienții vor găsi, de asemenea, toate componentele Lapp, cum ar fi: cabluri de date, alimentare și de semnal, conectori, presetupe și sisteme de etichetare, împreună cu soluțiile pentru servomotoare, produse într-un proces inteligent, semi-automat. Acesta conține, de asemenea, un portofoliu plin de lanțuri portcablu de oțel și de nailon, împreună cu lanțuri portcablu pentru robotică.
"Acesta nu este un catalog obișnuit. Ghidul de alegere a unui lanț portcablu oferă clienților noștri o mare cantitate de cunoștințe și expertiza lanțurilor portcablu, cabluri foarte flexibile, dar și alte componente," a adăugat Frantisek Omasta, Director Dezvoltare Sisteme de cabluri procesate.
Producția și expertiza noului catalog urmează filozofia Lapp : "Lanțul este acolo pentru cablu".

 

Testarea în condiții reale

Înainte de a lansa aceste produse pe piață, toate produsele sunt supuse testelor de rezistență în centrul de testare propriu. Fiecare produs trece printr-o gamă completă de teste, care depășeste cerințele standard. Această testare nu numai că ajută compania Lapp să asigure compatibilitatea componentelor sale, dar, de asemenea, asigură funcționarea sistemelor atunci când sunt utilizate de către client.

 

Catalogul ÖLFLEX CONNECT Chain este disponibil în limba engleză și germană. Pentru descărcare puteti folosi urmatoarele linkuri:

www.lappkabel.com/catalogues.html (Engleză)

www.lappkabel.de/kataloge.html (Germană).

Ghidul de selecție este disponibil după cum urmează:

www.lappkabel.com/oelflexconnectchain (Engleză)

www.lappkabel.de/oelflexconnectchain (Germană)

 

Frantisek Omasta prezentând catalogul ÖLFLEX CONNECT Chain la standul Lapp din cadrul târgului SPS IPC Drives 2016