Solutii de conectare

Etherline

Datele sunt o resursa care este garantata ca nu se va epuiza niciodata. Cantitatile de date din comunicatiile de date industriale sunt in crestere si formeaza baza transformarii digitale. Datele din senzori, masini si echipamente creeaza transparenta in procesele de productie si servesc drept informatii valoroase care ajuta la cresterea eficientei sistemelor individuale si a productiei in ansamblu, evitand deseurile si imbunatatind astfel performanta competitiva a companiei pe termen lung. Tehnologia de conectare corecta devine din ce in ce mai importanta, dat fiind ca datele valoroase din domeniu trebuie transferate in mod sigur si fiabil la sistemele si diviziile de nivel superior ale companiei. Pe masura ce importanta tehnologiei creste, la fel si cerintele pentru calitatea, flexibilitatea si disponibilitatea acesteia.

  Oferim solutii complete de conectare pentru transferul de date, compatibile PROFINET, cabluri de inalta performanta  ETHERLINE® PN Cat. 7 ,switch-uri  ETHERLINE® ACCESS, conectori si accesorii potrivite, cum ar fi presetupe, tuburi de protectie si sisteme de marcare si etichetare. Cu produsele noastre, sunteti bine echipati pentru succes in aproape orice domeniu de aplicare - indiferent daca este vorba de inginerie mecanica si instalatii, robotica sau de industria alimentara si a bauturilor. Vom gasi solutia potrivita pentru dvs., cu o tehnologie inovatoare adaptata exact nevoilor dumneavoastra.

Conectam inovatia

Cum pot transfera ratele de date in mod sigur si fiabil? Cum obtin maximum de eficienta si flexibilitate din productia mea? Veti gasi raspunsurile inteligente alaturi de noi. Solutiile noastre de cablu si conexiune va vor mentine datele in miscare. Experimentati Arta conectarii la SPS Drives IPC 2018 - Booth 310 in hala 2.