WSCAD

Parts data

WSCAD ofera solutii ingineresti, rapide si fiabile, cu economie de timp, deci eficient financiar, pentru proiectarea schemelor electrice si designul comenzilor, diagrame de alimentare cu fluide, structura de contrapanouri si carcase, conducte si aparataj de instrumentatie, automatizarea cladirilor si pozarea instalatiilor electrice. Solutia software modulara si scalabila ajuta intreprinderile mari, mijlocii sau mici sa isi accelereze procesul de dezvoltare a produselor, reducand substantial costurile de inginerie, imbunatatind in acelasi timp calitatea. Consultanta referitoare la procese, instruirea, integrarea ERP / PLM, importul de formate CAD electrice de la terti si transferarea documentelor de hartie in fisiere CAD completeaza portofoliul.


Proiectantii si inginerii electrici vor economisi timp si vor imbunatati calitatea muncii lor prin importul datelor actualizate permanent referitoare la produsele in modelele lor schematice. Utilizatorii pot beneficia descarcand datele produselor noastre.

https://www.wscaduniverse.com/

Datele produselor noastre sunt de asemenea disponibile la wscaduniverse.com, cu mai mult de un milion de date, cea mai mare biblioteca de repere si simboluri pentru CAD electrice pentru utilizatorii WSCAD si EPLAN, fara costuri.

Produsele Lapp sunt incluse in biblioteca de date a softului de proiectare WSCAD destinat domeniului ingineriei electrice si a automatizarilor

Website WSCAD

Descarca WSCAD versiunea demo!