Doriti o metoda de imprimare eficienta cu soft inclus? FLEXIMARK® poate fi raspunsul la cerintele dumneavoastra

Image11

Suntem fericiţi să vă informăm că putem să vă oferim un pachet complet pentru marcarea cablurilor prin utilizarea etichetelor din poliuretan (PUR), într-un singur pachet compus din imprimantă cu soft inclus, ribon special pentru transfer termic şi etichete pentru cabluri.

Metoda de imprimare prin transfer termic asigură o imunitate crescută la murdărire, zgâriere şi oferă o rezistenţă sporită la substanţe chimice de tipul uleiurilor, vaselinelor sau solvenţilor.

Acesta este motivul pentru care acest tip de imprimare este unul economic şi adecvat mediului industrial caracterizat de agresivitate chimică crescută, în condiţiile în care este impusă lizibilitatea etichetei pentru o perioadă de timp cât mai mare.

Etichetele pentru marcarea cablurilor (furtunurilor, ţevilor sau a aparatajului electric şi neelectric) FLEXIMARK® Cablelabel PUR sunt destinate marcării elementelor pozate în interior sau exterior deoarece prezintă imunitate la factori climatici, expunere la radiaţii ultraviolete sau substanţe chimice agresive, fiind adecvate mediilor industriale solicitante.
Etichetele din PUR sunt flexibile, fără halogeni , cu întârziere sporită la propagarea focului, durabile şi au un sistem de montare uşor şi rapid.

 

Imprimanta cu transfer termic CAB EOS4 este o imprimantă uşor de utilizat. Împreună cu ribonul potrivit asigură o imprimare de înaltă calitate, adecvată mediului industrial. In acest material video puteti viziona cum se utilizează soft-ul FLEXIMARK® pentru pentru producția proprie de etichete

In acest material video puteti viziona cum se instaleaza soft-ul FLEXIMARK® pentru pentru producția proprie de sisteme de marcare a datelor.