Lapp Kabel Romania lanseaza un proiect educational in Romania

image4145

Lapp Kabel Romania dă startul unui proiect educațional cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice și teoretice dedicate clienților Lapp și tuturor specialiștilor din domeniu.

“Deschiderea primului Centru de Excelență Lapp din România ne oferă oportunitatea începerii acestui proiect, prin care sperăm că ne vom putea aduce aportul la dezvoltarea profesională a specialiștilor cărora li se adresează workshop-urile si seminariile din agendă. Suntem, desigur, nerăbdători să începem și să aflăm feedbackul celor care vor trece pragul Centrului de Excelență„ a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.
Cu această ocazie, până la data de 19.01.2017, Lapp Kabel România, anunță că toate înscrierile sunt gratuite. Agenda completă a evenimentului și detaliile despre modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Despre Centrul de Excelență Lapp Group din România:

Centrul de Excelență a fost inaugurat pe 14.09.2016, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, sub deviza “Viitorul este în mâinile tale!” și își propune să-i familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele și cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

 

Citeste mai mult aici