Probleme cu spatiul in tabloul electric?

Probleme cu spaţiul în tabloul electric?

Soluţie alternativă în cazul tablourilor în care gabaritul redus este o constrângere.

ERIFLEX - FLEXIBAR Flexibilitate ridicată la preţuri scăzute pe perioada verii

Vă prezentăm mai jos, câteva motive ce susţin alegerea FLEXIBAR:

  • Economie de spaţiu - sustinem acest motiv printr-un exemplu:Curentul nominal pe fiecare fază este de 1000A. Dimensiunea ERIFLEX FLEXIBARnecesară este de 4x63x1mm per fază.
  • Conexiuni cu fiabilitate sporită - FLEXIBAR nu necesită papuci, orificiile fiind practicate direct în bare. Creşte fiabilitatea deoarece se elimină o verigă care ar introduce posibile locuri de defect în instalaţie
  • Posibilităţi nebănuite în realizarea traseelor de bare - cu FLEXIBAR se pot realiza trasee, orientate în sensuridiverse
  • Software dedicat realizării conexiunilor
  • Stres redus asupra conexiunilor datorită flexibilităţii
  • Certificari conform IEC dar şi conform UL1000V
  • Rezistenţă la vibraţii sporite
  • Testate dielectric 100%
     
Probleme cu spaţiul în tabloul electric?
(JPG 334 KB )
ERIFLEX - FLEXIBAR
ERIFLEX® FLEXIBAR
(PDF 3 MB )

Pierzi timp cu selectarea presetupelor potrivite?

Lapp Kabel iţi oferă configuratorul on-line

Pentru noi, cei din Lapp Group, timpul este valoros. Considerăm că şi pentru dumneavoastră. De aceea v-am pus la dispoziţie un configurator on-line, cu acces gratuit, pentru selectarea corectă a presetupelor cu care trebuie să dotaţi dulapurile electrice, pentru atingerea gradului de protecţie impus.

Configuratorul permite alegerea presetupei potrivite aplicaţiei prin introducerea parametrilor definitorii: diametrul cablului care urmează a fi sigilat, materialul corpului presetupei, gama de temperatură, tipul filetului presetupei, gradul de protecţie, culoarea , certificări necesare, sau domeniul de utilizare ( robotică, industrie alimentară, parcuri fotovoltaice, turbine eoliene, tracţiune electrică, automatizări industriale, maşini-unelte ).

La finalul selecţiei puteţi accesa foile de catalog aferente produselor recomandate de configurator pentru alegerea unui singur produs.

Ţelul nostru este creşterea performanţelor dumneavoastră.