Ai conexiuni exterioare intre convertizoarele de frecventa si motoare?

Ai conexiuni exterioare între convertizoarele de frecvenţă şi motoare?

Incepând cu luna august 2014, LAPP GROUP lansează  versiunea OLFLEX® SERVO 2YSCYK-JB BK. Mantaua neagră este confecţionată dintr-un PVC special aditivat de tip TM2, astfel încât să poată rezista la radiaţiile ultraviolete şi la pozarea prin îngropare directă, neprotejată.

Cablul este destinat conexiunilor între convertizoarele de frecvenţă  şi motoare, având o capacitate specifică redusă şi un sistem de ecranare dublu pentru reducerea interferenţelor electromagnetice. Pentru frecvenţele înalte ecranul este constituit din  folie aluminizată iar pentru frecvenţele joase ecranul este din împletitură de liţe de cupru stanat.

Capacitatea redusă a cablului permite conexiuni cu lungimi mai mari decât în cazul cablurilor ecranate normale. Flexibilitatea clasă 5 uşurează manopera de pozare şi conectare.

Specialiştii LAPP KABEL România vă stau la dispoziţie pentru selectarea corectă a produselor de care aveţi nevoie. Suntem alături de dumneavoastră oricând şi oriunde aveţi nevoie.

     
Ai conexiuni exterioare între convertizoarele de frecvenţă şi motoare?
(JPG 248 KB )
LAPP va ofera cablul de care aveti nevoie

De ce unii tablotieri sunt mai eficienţi decât alții?

Minimizarea timpului de realizare a unui tablou electric, în condiţiile mentinerii calităţii la cel mai înalt standard este un deziderat al tuturor producătorilor de tablouri electrice.

Noi, LAPP GROUP, am dezvoltat sistemele inovatoare CLICK care permit ca montarea unei presetupe să se facă doar de pe o faţă a tabloului electric.

 

Economia de timp este de aproximativ 70% !


Nu mai este nevoie de piuliţa tradiţională, presetupa se blochează în tabla tabloului datorită strângerii acesteia între ghearele elastice şi o piuliţă existentă. Presetupa se împinge în gaură şi piuliţa de blocare se răsuceşte în sens antiorar. Totul se petrece în câteva secunde. Gradul de protecţie obţinut este IP68.

 

Presetupele cu sistemul CLICK se fabrică în gama M12 – M32  şi în două  variante constructive : SKINTOP® CLICK şi SKINTOP® CLICK BS.

 

Pentru electricienii  care execută lucrări în şantier sunt disponibile cutiile cu presetupe asortate SKINTOP® CLICK SORTIMO T-BOXX.

 

Specialiştii LAPP KABEL România vă stau la dispoziţie cu toate informaţiile necesare afacerii dumneavoastră.

     
De ce unii tablotieri sunt mai eficienţi decât alții?
(JPG 445 KB )
SKINTOP® CLICK - SKINTOP CLICK BS - SKINTOP CLICK SORTIMO T-BOXX