Succesul este rezultatul unei alegeri corecte

UN VIS DEVENIT REALITATE

Colectivul Lapp Kabel România a reuşit, printr-un efort colectiv remarcabil, să transpună în practică un vis : traducerea in limba română a catalogului Lapp.Catalogul are 1088 de pagini în care sunt descrise produsele aparţinând celor 8 branduri comerciale.

Tabelele de selecţie şi tabelele tehnice vă permit o selecţie rapidă şi corectă a produselor astfel încât să minimizaţi efortul dumneavoastră.

Astfel, accesul la informaţii va fi mult facilitat de prezenta catalogului in limba română. Pentru cei care doresc in continuare cataloage în alte limbi de circulaţie internaţională, suntem gata să facem în aşa fel încât să vi le oferim.

FOLOSEŞTI CABLURI PREMUFATE ŞI NU POŢI SĂ ASIGURI ETANŞAREA?

Soluţia : SKINTOP® CUBE

 

Lansat la expoziţia de la Hanovra, noul sistem de intrare multiplă pentru cabluri premufate asigură o excepţională densitate , grad înalt de protecţie şi uşurinţă în folosire.

Sistemul este compus dintr-o ramă de asamblare şi module înclichetabile individual.

 

Rama de asamblare SKINTOP® CUBE FRAME este fabricată în două variante dimensionale, cu dimensiuni de montaj identice cu conectorii industriali cu 16 sau 24 de pini şi permite ataşarea modulelor de etanşare individuală a cablurilor. Modulele de etanşare au diverse game de sigilare, de la 1 mm până la 16 mm. Debroşarea modulelor se face individual, folosind o şurubelniţă. Rama de montaj rămâne fixată pe dulapul electric. Locaţiile nefolosite se astupă folosind module oarbe.