Aplicații Ethernet

În conceptul revoluției industriale 4.0, sistemele IT din clădiri  de birouri se înterconectează cu rețelele industriale. Acest lucru schimbă semnificativ comunicarea în interiorul companiilor și permite integrarea conceptelor cuprinse în Smart Factory.

Datele, cel mai valoros atu al digitalizării industriale, trebuie transmise în mod fiabil între toate componentele rețelei de date, la momentul potrivit. Temperaturi mai ridicate, un mediu cu agresiuni chimice sau interferențele electromagnetice, condiții comune mediului industrial creează  cerințe specifice pentru construcția cablurilor de date. Mișcările repetitive de îndoire și /sau torsiune, atât de prezente la roboții industriali sau la centrele de prelucrare în coordinate, impun de asemenea utilizarea unor cabluri de date special proiectate și construite.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții de conectare, noi, LAPP,  înțelegem foarte bine provocările clienților noștri. Produsele noastre se potrivesc perfect cu aplicațiile industriale și vă oferă soluții pentru conectarea împreună a tuturor componentelor rețelei dvs. de date, indiferent dacă este vorba de un braț robotizat sau de un notebook de birou.

Comunicații în tabloul principal

Ethernet Communication

Comunicații în interiorul utilajelor

Ethernet Communication

Comunicații între două dulapuri

Ethernet Communication

Comunicații pentru roboți

Ethernet Communication

Comunicații în lanțul portcablu

Ethernet Communication

Comunicații n clădiri sau birouri

Ethernet Communication

Comunicații în aplicația de câmp

Ethernet Communication

Selecție în funcție de aplicație