Cum repari un cablu de Ethernet

ETHERLINE Variante02 Kopie

Cablurile de Ethernet pot suferi avarii în cazul incidentelor tehnice. În instalaţiile industriale, viteza de înlăturare a avariilor este esenţială, deoarece este legată de perioada de lipsă producţie.

Sistemele de conectare rapidă permit înlocuirea  tronsonului avariat  de cablu de Ethernet fără a recabla întregul, cu menţinerea performanţelor transferului de date.

Lapp Group vă oferă mai multe variante de conectare a cuponului de cablu care trebuie înlocuit.

Conectorul DATA BINDER LSA+ permite conectarea a două cabluri  de Ethernet Cat 5 sau 6, cu 4 perechi. Identificarea prin culori a bornelor permite evitarea greşelilor de conectare.

Rezistenţa de izolaţie a bornelor este de minim 500 MOhm iar rezistenţa de contact este de maxim 20 mOhm. Contactele fabricate din alamă cositorită  sunt capabile să suporte curenţi de 1,5 A iar tensiunea de test este de 1000 V RMS.

Cele două semicarcase, fabricate din mase plastice armate, sunt metalizate pe interior pentru a crea, la închidere, un spaţiu ecranat. Cele două cabluri sunt blocate mecanic printr-un sistem de şei cu strângere prin şuruburi.

Pentru cablurile de Ethernet Cat 7A, vă oferim DATA BINDER LSA+ CAT.7A care permite conectarea a două cabluri cu conductori rigizi cu diameter între 26AWG/1 până la 22AWG/1.

 

Informaţiile tehnice complete pot fi găsite în catalogul Lapp.

Pentru orice informatie apelaţi la specialistii Lapp Kabel Romania