Fibre optice pentru lanțuri port-cablu

HITRONIC Variante 02 Kopie

Extinderea aplicaţiilor în care sunt folosite cablurile de fibră optică, datorită performanţelor superioare, a condus la necesitatea producerii unor tipuri speciale, capabile să suporte mişcări repetitive de indoire -  dezdoire, specifice aplicaţiilor de tip lanţ port-cablu.

Lapp Group pune la dispoziţia dumneavoastră mai multe tipuri de cabluri de fibră optică special concepute pentru aplicaţii cu eforturi repetitive de îndoire sau torsiune.

  • HITRONIC® TORSION, proiectat conform normelor militare MIL-C-85045 permite eforturi de torsiune. Conţine sub-cabluri cu diametrul de 2,5 mm în care sunt introduse fibrele optice în sistem tight-buffer. Pentru preluarea eforturilor de tracţiune este folosit un element din fibre de aramid, plasat central in interiorul cablului. Mantaua exterioară din poliuretan asigură protecţia UV şi climatică astfel încât cablul să poată fi folosit interior -  exterior
  • HITRONIC® HRM-FD este destinat pozării în lanţ port-cablu. Are sub-cabluri cu diametrul de 2 mm cu fibre optice în sistem tight-buffer si element central de tracţiune. În mod dinamic permite îndoiri repetitive cu raze de curbură de 20 x diametrul exterior ( pentru 12 fibre optice, diametrul exterior este de 13 mm deci raza de curbură este de 26 cm ). Mantaua exterioară din PUR permite pozarea în exterior cu expunere la UV
  • HITRONIC® POF FD PE-PUR permite transmiterea informaţiilor pe tronsoane de maxim 70m şi suportă mişcările repetitive.Cablul poate fi simplex sau duplex iar grosimea mare a fibrei optice permite conectarea fără probleme cu media-convertorii de tip OLM oferiţi de Lapp pentru realizarea conexiunilor pe protocolul Profibus.
  • HITRONIC® PCF DUPLEX FD este destinat transmiterii informaţiilor pe tronsoane de maxim 500m şi permite mişcări repetitive.

Pentru cablurile cu fibre optice de tip POF sau PCF, Lapp vă pune la dispoziţie şi conectorii necesari precum şi sculele de tăiere-slefuire.

 

Informaţiile tehnice complete pot fi găsite în catalogul Lapp.

Pentru orice informatie apelaţi la specialistii Lapp Kabel Romania.